multipleTriangles
multipleTrianglesRight

BORTA BRA MEN JOBBET BÄST

Den här sidan riktar sig till dig som är nyfiken på hur det är att jobba på Alphadev. Du har kanske stött på någon Alphadevare i något projekt, kanske hört det pratas om oss i kafferummet, eller fått tips från någon du känner?

Här berättar vi om vad vi kan erbjuda som arbetsgivare och en känsla för vår kultur och våra värderingar.

Vill du påbörja en ny resa

Boka in en kaffe med vår VD och concierge, Jon, så börjar vi där!

FRIHET

Det kanske mest sammanfattande ordet för Alphadev, som genomsyrar allt vi gör och hur vi är organiserade.

MER KAKA

Vi har slimmat organisationen och ger istället så mycket vi kan tillbaka till dig som konsult. Alla har samma lönemodell; vi kör helt rörliga löner och som konsult behåller du 80% själv.

KAIZEN

Vi tror inte att vi är bäst på allt – men vi har ambitionen. Vi har insikten att vi ständigt måste utvärdera oss själva, våga prova, våga revidera, våga förändra oss.

Alla bidrar med idéer och initiativ kring hur vi jobbar och hjälper oss att bli det bästa konsultbolaget för en vass och driven utvecklare i Stockholm.

TRANSPARENS

Hur kan vi driva ett riktigt bra konsultbolag med massor av roliga events, kompetensdelning, schysst kontor och samtidigt ge grymma löner? För att vi är effektiva med vart pengarna tar vägen.

Vi skäms inte för att visa vart alla pengar kommer ifrån och tar vägen för våra anställda, utan gör det på regelbunden basis. Vi tål att jämföras.

SAMHÖRIGHET

Alphadev fungerar för att alla är delaktiga och hjälps åt. Men när vi jobbar åt våra kunder sitter vi ofta fysiskt åtskilda; för att skapa samhörighet när man spenderar stor del av tiden åtskilda krävs ett aktivt arbete med många möjligheter att ses för att lära känna varandra. Vi satsar stort på detta.

INGA CHEFER

Någon traditionell chef behövs inte på Alphadev; nästan alla beslut som du tidigare frågat din chef om fattar du nu själv.

Däremot får du hjälp att fatta bra beslut och givetvis ingår all form av markservice, säljhjälp, kompetensnätverkande etc. som man behöver som konsult. Om du vill får du även en egen personlig utvecklingscoach.

JÄMLIKHET

Alla har samma lönemodell – inga jobbiga löneförhandlingar; det spelar ingen roll om du kom in sist eller grundade bolaget. Inga konsult-trappor, stegar, etc. Alla har samma förutsättningar från dag 1.

GOOD TIMES

…och eftersom man ändå ska jobba större delen av livet, så kan man väl försöka göra det till en väldigt angenäm sak. Jobb ska också vara roligt!

framtidens arbetsgivare

Som Alphadevare kan du antingen vara traditionellt anställd, eller ha ett eget företag i botten – det är ditt egna val. Alldeles oavsett behåller du 80% av allt vi fakturerar för dig och du bestämmer alltid själv vad pengarna ska användas till.

Livet på Alphadev

Timeline

Våra kunder

Vi hjälper våra kunder på plats i deras projekt i Stockholm. Kunderna återfinns inom alla möjliga branscher; retail, media, spel, finans, m.fl,; små som stora bolag, kända och okända varumärken. Här ser du ett urval av bolag som våra konsulter hjälpt:

Klicka här
Klicka här
Klicka här
Föregående bild
Nästa bild

Vill du påbörja en ny resa

Är du själv systemutvecklare och gillar det du sett hittills? Kanske är det just dig vi letar efter. Boka in en kaffe med vår VD och concierge, Jon, så börjar vi där!